För producenter

Tillbaka kartan.

Är du producent och vill vara med på hemsidan? Vad roligt! Vi tycker att det är kul ju fler vi blir!

Det är gratis att vara med på hemsidan. Det enda vi vill att du gör är att du hjälper till att sprida ordet om Smaka Roslagen! Det kan du göra genom länk på din hemsida, dela sidan på Facebook, en lapp/karta i gårdsbutiken osv. Vi har bestämt att vi vill att det ska vara gratis för att så många som möjligt ska kunna vara med. Eftersom Helena på Vitsjökrokens gård gör hemsidan och övrig administration görs av oss på Vitsjökrokens gård och Norrtelje Musteri så består kostnaden mest i arbetstid. Den tryckta kartan betalar Ica Flygfyren för. Vi tror att Smaka Roslagen! dels kommer hjälpa fler kunder att hitta till oss och så tycker vi att det är kul att skapa ett nätverk med andra i närheten som jobbar med liknande saker som vi gör.

För att vara med vill vi att du:

  • Är primärproducent eller mathantverkare som förädlar lokala råvaror.
  • Har direktförsäljning till kund i form av tex en gårdsbutik där man kan köpa hem produkter som blir en del av en måltid som man själv ordnar.
  • Driver direktförsäljningen i form av ett företag, dvs inte på hobbynivå.
  • Har en hemsida, Facebooksida, Instagram eller liknande som vi kan länka till och där kunder kan läsa om öppettider, adress mm.
  • Håller till i Norrtälje kommun.
  • Sprider ordet om Smaka Roslagen!

Maila oss på hej@smakaroslagen.se.

Uppfyller du alla kraven men håller inte till i Norrtälje kommun, men i Roslagen? Vi vill gärna ha med hela Roslagen! Men vi vill att kartan ska vara så heltäckande som det går för det område som är med och vi har därför gjort ett jobb med att leta rätt på gårdsbutiker osv och kontaktat dem. Sen har vi säkert missat några, men det är ett ganska stort jobb, och det gjordes lättare av att vi känner till området. Om ni letar rätt på gårdsbutiker mm i erat område så lägger vi gärna till er i kartan – så hör gärna av er!

Tillbaka kartan.